Over mij

In 2007 ben ik gestart met mijn praktijk. Op de zolderkamer begonnen en in 2009 een praktijkruimte aan huis gebouwd. Wilt u meer weten over mijn loopbaan, dan verwijs ik graag naar Linkedin.

 

Wat voor mij het werk zo leuk maakt, is het contact met mijn cliënten. En iedere keer weer puzzelen hoe je iemand het beste kunt helpen, altijd een leuke uitdaging. En als het dan lukt om iemand zich prettiger te laten voelen, dan zijn er twee mensen blij :-).

 

Opleidingen / scholingen / intervisie / visitatie

Ik ben opgeleid in acupunctuur, shiatsutherapie en voetreflexzonetherapie. Daarnaast heb ik het diploma Medische Basiskennis (MBK) volgens de Plato-eindtermen.

 

In de loop der jaren heb ik ook scholingen gevolgd in onder andere ooracupunctuur, kinesiologie, counseling en nog veel meer. Op mijn huidige vakgebied acupunctuur gaat het scholen continu door, er zijn zoveel interessante cursussen.

 

Jaarlijks volg ik scholingen in de MBK volgens de Plato-normen. Iedere 5 jaar moet ik voldoen aan een minimaal aantal uren scholing in mijn vakgebied.

 

Een paar keer per jaar heb ik intervisie bijeenkomsten met mijn collega’s.

 

Op het volgen van de scholing/intervisie wordt toezicht gehouden door mijn beroepsverenigingen NVST en NVA. Zij controleren of ik voldoe aan de verplichtingen.

 

Periodiek wordt de praktijk gevisiteerd door een extern visitatiebureau of een visitatiecommissie. De beroepsverenigingen ontvangen het rapport en monitoren eventuele verbeterpunten.